Din Airboard är inte bara ett utmärkt färdmedel i vardagen, som snabbt och smidigt tar dig dit du ska. Du kan också använda den på semestern för att ta dig fram och upptäcka nya platser. Från din Airboard kan du på ett bekvämt sätt fotografera och filma sevärdheter längs din väg. Med en selfiepinne kan du filma din närmiljö medan du åker på din bräda. Med en actionkamera kan du genom att experimentera med olika kamerafästen ta foton och spela in videoklipp ur olika perspektiv och vinklar. Köp din svävarbräda hos Airboard Pro och testa dig fram genom att bygga kamerafästen med remmar och annat du kan tänkas ha hemma! På sajten hittar du mycket matnyttig information om airbords så spana in den om du inte redan har gjort det!

På semestern vill man kunna ta det lugnt och då gör sig Airboard utmärkt som transportmedel att färdas på mellan olika delar av hotellet och staden. Svävarbrädan tar dig på ett snabbt, bekvämt och smidigt sätt mellan hotellet och marknader, restauranger, butiker och turistortens andra platser. Väl tillbaka på hotellet tar airboarden dig snabbt till poolen, hotellrestaurangen, baren eller rummet.

På hoverboard i New York och andra platser

I storstäder som till exempel New York är Airboarden ett smidigt sätt att ta sig fram på. Du slipper trötta ut dina fötter och ben medan du glider fram mellan butiker och sevärdheter från balansbrädans bekväma platå. Tänk dig att du glider omkring på din svävarbräda i Central Park och filmar din omgivning samtidigt som du njuter av lugnet! När du känner för det kan du stanna till och ta en picknick i gräset innan du svävar vidare för att upptäcka resten av staden.

Att rulla in i en safaripark är förmodligen ingen bra idé men att ta sig fram på Airboard i djurpark är däremot inte alls tokigt! Eftersom den motoriserade brädan är så pass tyst som den är, riskerar du inte att störa varken djuren eller de andra besökarna när du rullar fram i parken. På ett zoo är ofta avstånden stora och gångbanorna asfalterade så här kommer Airboarden väl till pass!

Om du spenderar semestern på en camping kan du med fördel ta hoverboarden för att handla färskt bröd på morgonen att åka tillbaka med till tältet, husvagnen, husbilen eller stugan. Du kan också ta brädan till servicestället när det är dags att diska eller varför inte åka till stranden och ta ett dopp? Om det inte är så långt till den närmaste orten kan du åka dit och inhandla förnödenheter, titta in läget och spana in de lokala sevärdheterna.

Stadsvandringar är vanliga under sommaren och populära hos deltagarna. I framtiden kommer förmodligen stadsvandring med Airboard att vara vanligt men redan idag kan du själv delta i denna typ av arrangemang och guidade turer på din airboard. Vem vet, du kanske hittar Airboard-turer där deltagarna åker i grupp. Att sväva fram på sin bräda kan också vara ett bra sätt att träffa nya människor när man är på semester.