När man flyttar är det viktigt att man tittar över uppvärmningen i det nya huset man ska flytta in i. Med en billig energisnål luftvärmepump, kan man spara massor med pengar från första dagen.
Spara energi med luftvärmepump
Med en luftvärmepump kan man spara mycket pengar. I de senaste testerna uppvisas resultat på upp till 75 % besparing. Det är mycket pengar. Pengar som du kan göra annat för, exempelvis investera mer i ditt nya hus.
Luftvärmepumpen sparar energi, genom att hämta energi från värmen i utomhusluften. Även riktigt kalla dagar kan luftvärmepumpen utvinna värme från luften. Det krävs viss energi för att genomföra denna process, men dagens luftvärmepumpar är mycket effektiva och kräver inte mycket energi för att ta tillvara på värmeenergin och sprida värmen i huset.
Energisnål luftvärmepumpBillig luft/luftvärmepump
En luftvärmepump är en billig värmepump. Den är lättinstallerad och kostar vanligen mellan 15 000 och 25 000 kronor. Genom att köpa värmepumpen online, kan du vanligen få luftvärmepumpen extra billigt.
Det kan vara svårt att ha råd med stora investeringar i samband med att man flyttar. Ofta finns inte mycket pengar över. Då är det bra med att de enkla luftvärmepumpar är billiga. Till en låg investeringskostnad kan du börja spara pengar från första dagen du flyttar in.
Luft/luftvärmepumpen sprider värmen via inomhusluften och passar därför nästan i vilket hus som helst.
Billig luft/vattenvärmepump
Att investera i en luft/vattenvärmepump är en lite större investering, men kostar betydligt mindre än bergvärme. Många väntar med att göra något åt uppvärmningen för att de vill installera just bergvärme och har inte råd i dagsläget. Genom att installera luft/vattenvärme kan du oftast få en nästan lika stor besparing, trots att det krävs ungefär halva investeringskostnaden. Du kan spara mycket pengar i längden med en billig och energisparande luft-vattenvärmepump.
Luft/vattenvärmepumpen sprider värme via ett vattenburet uppvärmningssystem och kan även ge dig varmt tappvatten.
Glöm inte uppvärmningen när du flyttar
När man flyttar kan det vara mycket att stå i och många gånger skjuts viktiga beslut på framtiden. Man tänker att det där med uppvärmning ska vi ta tag i sen, när vi har kommit i ordning – och tiden går. Medan tiden går, rinner pengarna iväg.
Genom att tänka på uppvärmningen innan du flyttar in, har du tid att beställa en luftvärmepump och få den installerad i samband med flytten. Här finns mycket pengar att spara.